Attentec och Nethouse systemutvecklingsdel bildar nytt bolag

2023.05.12 / Pressmeddelande

Nethouse affärsområde inom systemutveckling går samman med Attentec och bildar ett nytt bolag, med fokus på affärsutvecklande systemutveckling.

Det nya bolaget, vars namn ännu inte har offentliggjorts, kommer att ledas av Hans Dahlberg, tidigare vd på Nethouse. Ambitionen är att bli en ny utmanare på den svenska systemutvecklingsmarknaden. Båda bolagen är en del av digitaliseringskoncernen CombinedX.

– Det har varit en fantastisk resa att leda Nethouse dit vi är idag. Jag ser nu fram emot att tillsammans med alla skickliga medarbetare på Attentec och i Nethouse systemutvecklingsdel bygga en stark utmanare på den svenska marknaden, säger Hans Dahlberg, vd för det nya bolaget.

Tack vare sammanslagningen skapas ett större bolag med nästan 100 specialistkonsulter och bibehållen expertis inom Internet of Things (IoT), med ett starkare erbjudande inom systemutveckling. Det gör att kunderna kommer att få ta del av samma expertis som tidigare, med en ökad leveranskapacitet.

– Med Nethouse systemutvecklingsdel kommer vi bli en ännu bättre partner till våra kunder och arbetsplats för våra medarbetare. Jag ser fram emot att utveckla det nya bolaget tillsammans med gamla och nya kollegor, säger Kajsa Goffrich, vice vd på Attentec.

CombinedX är en familj av nischade it-konsultbolag som hjälper företag och organisationer att dra fördel av digitaliseringens möjligheter. Vi levererar våra tjänster genom helägda dotterbolag som har marknadsledande teknik- och affärskunnande inom sina resp. områden. Tillsammans är vi ca 500 specialister i Sverige och Norge.

Kontaktpersoner

Hans Dahlberg, vd, hans.dahlberg@aspire.se, 070-572 28 00
Kajsa Goffrich, vice vd, kajsa.goffrich@aspire.se, 070-619 22 73

Relaterat innehåll

/

Pressmeddelande

DEKRA väljer Aspire för utveckling av nytt molnbaserat verksamhetssystem

Läs mer
/

Artikel

Fem tips – så lyckas du med ditt innovationsprojekt

Läs mer
/

Artikel

Maximera potentialen genom att kombinera IoT och AI

Läs mer

Skriv en rad!

Ingen fråga är för dum och ingen utmaning är för stor. Testa oss, vi älskar utmaningar!