en mekanisk robotarm i närbild med ett turkost filter

The future is now

Vi har koll på den senaste tekniken och håller alltid ett nyfiket öga på det som kommer sen – efter det som känns nytt just nu.

AI + Next Gen Tech

Flytta gränsen för vad som är möjligt

Just nu pratar alla om AI, men för oss är tekniken och möjligheterna med AI inget nytt. Redan 2011 utvecklade vi en AI-baserad ruttplaneringslösning för ett bussbolag och vi var tidiga med en lösning som med hjälp av maskininlärning och bildanalys förutspår utfallet i en tillverkningsprocess.

Men det var då, idag finns det nästan inga gränser för vad vi kan göra. Är du nyfiken på hur du kan använda cognitive search, document intelligence och content safety för att göra dina system och applikationer ännu bättre? Det är vi också, låt oss utforska hur din verksamhet kan dra nytta av allt det nya tillsammans.

Så hjälper vi dig att skapa värde med AI och modern teknologi

  • Effektivitet och produktivitet: Använd machine learning för att skapa ett säkert och tillförlitligt underlag för att effektivisera och automatisera.
  • Bättre kundupplevelse: Skapa personliga kundupplevelser genom att låta AI anpassa användarupplevelsen.
  • Effektivare utveckling: Använd AI som en del i ditt dagliga utvecklingsarbete för att effektivisera och öka kvaliteten på utvecklingsarbetet.
  • Innovativa affärsmodeller: Möjliggör nya affärsmodeller genom att digitala möjligheter som tidigare bara gick att drömma om.
  • Fatta datadrivna beslut: Samla in och analysera data i realtid har varit möjligt länge, genom att lägga till machine learning kan du även dra slutsatser utifrån datamängder som är för stora för ett mänskligt öga att överblicka.

Vad vi gör

Machine learning

Vi hjälper dig att dra nytta av din data, hitta mönster och till exempel göra intelligenta förutsägelser om framtiden eller förbättra kvaliteten i din produktion. Vi använder etablerade modeller för snabb effekt och kan träna dem så de passar dina behov.

Azure AI

Azure AI är en svit med färdiga AI-tjänster skapade för systemutvecklare, med vilka vi kan förbättra de system och applikationer vi bygger eller för att befintliga system ytterligare en dimension. Det kan vara allt ifrån högre säkerhet till helt ny funktionalitet.

Augmented och mixed reality

Tänk dig att kunna se hur något blir i den faktiska verkligheten, innan du har byggt det. Eller att kunna ge dina medarbetare hjälp ute på fältet eller vid monteringsbandet, direkt i deras verklighet. Det finns många användningsområden för AR och XR. Oftast används tekniken för att förstärka och interagera med vår verklighet. Till exempel kan du få se hur en byggnad du planerar att bygga kommer se ut, på exakt den plats där den ska stå.
Eller så kan dina medarbetare få instruktioner och utbildning från experter – precis där och då de behöver dem.

Skriv en rad!

Ingen fråga är för dum och ingen utmaning är för stor. Testa oss, vi älskar utmaningar!