tre digitala strateger som analyserar data på en stor skärm

Join our team!

På Aspire hjälper vi våra kunder att identifiera och realisera sina digitala drömmar. Hos oss hittar du en öppen, inspirerande och utvecklande miljö som gör att du samtidigt uppfyller dina egna.

Livet på Aspire

Mer än en arbetsplats

För de flesta av oss på Aspire är programmering och systemutveckling mer än ett arbete – det är en hobby och en livsstil. Intresset för ny teknik och vad den kan användas till finns i vårt DNA och vi har ständigt en nyfiken blick på vad som kommer sen. Det gör att vi har stor förståelse för allt ifrån traditionell systemutveckling, till AI och framtida teknologier. 

Hos oss hittar du en öppen, kamratlig och inspirerande miljö med stort utrymme för personlig utveckling. På Aspire arbetar vi ofta inhouse i dedikerade kund- eller projektteam med stor närhet till kollegor som stöttar, inspirerar och alltid är redo att hjälpa och bolla nya idéer.

Vår kultur och vårt arbetssätt skapar naturliga vägar för kunskapsdelning, vilket tillsammans med våra regelbundna forum för kompetensutveckling bygger gemenskap och stärker oss, både som företag och individer.

Förmåner och annat som
gör skillnad

Hybridarbete och flextid

För oss är det viktigt att våra medarbetare har en bra balans mellan arbete och fritid. Med hybridarbete och flextid får du frihet och möjlighet att påverka var och när du arbetar. Om uppdraget tillåter det kan du välja att arbeta från kontoret, hemifrån eller någon annan plats. Och göra det mellan de tider då du är som mest effektiv.

Friskvårdsbidrag

För oss finns inget viktigare än att våra medarbetare mår bra, både fysiskt och psykiskt. Därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag och subventionerade priser på gym.

Teambuilding och gemenskap

Även om programmering och systemutveckling är det roligaste vi vet gör vi ofta andra saker. Allt ifrån after work och bowling eller LAN på kontoret, till bergsklättring, segling, konferenser och resor.

Egen teknikbudget

Inom ramarna för din personliga teknikbudget väljer du den utrustning du behöver för att kunna leverera som bäst. Det samma gäller mobiltelefonen – välj själv mellan Android eller iPhone.

Brainday och Geeknight

Vi träffas regelbundet för att utbyta erfarenheter och dela kunskap. Våra forum för kompetensutveckling bygger gemenskap och utvecklar oss, både som företag och individer. Inte sällan avslutar vi med LAN eller brädspel för den som vill.

Join us!

Är du redan en utvecklare i världsklass
– eller vill du bli en?

Välkommen till oss! Vi hjälper våra kunder att identifiera och realisera sina digitala drömmar. Hos oss hittar du en öppen, inspirerande och utvecklande miljö som gör att du samtidigt uppfyller dina egna.

En trygg anställning

Vi är nya men har funnits i 25 år

Aspire är den framgångsrika sammanslagningen av Attentec och systemutvecklingsdelen hos Nethouse. Redan från start är vi ca 100 specialistkonsulter och har en gedigen lista med framgångsrika kunder och spännande projekt.

Kollektivavtal

För oss är det viktigt att erbjuda våra medarbetare en trygg anställning. Genom vårt kollektivavtal säkerställer vi bra arbetsvillkor för alla. Vi värnar om våra medarbetares välbefinnande och förstår vikten av balans mellan arbete och familj.

Pension, rådgivning och löneväxling

Vår pensionsplan omfattar inte bara en stabil pension, vi erbjuder även pensionsrådgivning och möjlighet att löneväxla.

Försäkringar

Vårt försäkringspaket omfattar många olika områden så att du kan känna dig säker i alla situationer.

Skriv en rad!

Ingen fråga är för dum och ingen utmaning är för stor. Testa oss, vi älskar utmaningar!