DEKRA väljer Aspire för utveckling av nytt molnbaserat verksamhetssystem

Pressmeddelande

DEKRA Quality Management väljer Aspire som partner för utveckling och förvaltning av ett nytt molnbaserat verksamhetssystem. 

Avtalet mellan Aspire och DEKRA Quality Management omfattar en teamleverans med specialistkonsulter som ska utveckla ett nytt systemstöd för den svenska verksamheten. Lösningen byggs för att vara skalbar och användarvänlig och ska tillgodose DEKRA Quality Managements behov av ett modernt, säkert och flexibelt systemstöd. 

– Vi är stolta och glada över att ha fått förtroendet att bygga DEKRAS nya verksamhetssystem. Det känns väldigt kul att hälsa DEKRA välkomna som ny kund hos oss, säger Hans Dahlberg som är vd på Aspire. DEKRAs branschkunskaper och Aspires tekniska innovationskraft är en klockren kombination!

– Vi ser fram emot att tillsammans med Aspire utveckla nästa generation av Portalen, vårt sannolikt viktigaste verktyg och systemstöd för både oss och våra kunder, säger Per Magnusson, vd på DEKRA Quality Management. 

Kontakt
Hans Dahlberg, vd Aspire, +46 705 722 800, hans.dahlberg@aspire.se
Per Magnusson, DEKRA Quality Management, +46 104 551 773, per.magnusson@dekra.com

Om Aspire
Aspire är en trygg katalysator för digital innovation med specialistkompetens inom AI, IoT och affärsutvecklande systemutveckling. Genom att kombinera affärsförståelse och systemutvecklingskompetens i världsklass hjälper vi våra kunder att identifiera och realisera sina digitala drömmar. Aspire är ca 100 specialistkonsulter som finns på något av våra kontor i Stockholm, Borlänge, Linköping eller Örebro. Aspire är en del av digitaliseringskoncernen CombinedX. Läs mer på www.aspire.se.

Om DEKRA
DEKRA Quality Management AB erbjuder fordonsbranschen frivilliga fordonstjänster som revisioner, kvalitetskontroller av verkstäder och mystery shopping.
DEKRA Quality Management AB ingår i koncernen DEKRA SE som är en av de ledande leverantörerna av industriell inspektion i Europa. DEKRA är verksamt i över 60 länder med ca 47 000 anställda. Läs mer på www.dekra.se.

Informationen offentliggjordes den 7 maj 2024, klockan 09.00.

/

Artikel

Fem tips – så lyckas du med ditt innovationsprojekt

Läs mer
/

Artikel

Maximera potentialen genom att kombinera IoT och AI

Läs mer
en manlig VD i 50-årsåldern i mörk kostym med mönstrad skorta och markerade glasögon
/

Pressmeddelande

Aspire är här!

Läs mer

Skriv en rad!

Ingen fråga är för dum och ingen utmaning är för stor. Testa oss, vi älskar utmaningar!